STEUN DEZE WEBSITE DOOR JOUW DONATIE!

Door jouw donatie houden we de herinneringen levend.
Lees hieronder ook verder waar we de donatie voor gebruiken.

Invulformulier

(*=verplicht veld)
De betaling verloopt over een beveiligde internetverbinding!

WIL JIJ ONS OOK FINANCIEEL STEUNEN?

Vul onderstaande gegevens  in met het bedrag dat je wilt doneren, kies je betaalmethode en klik Doneren.
Onder dit formulier lees je waarvoor we je donatie gebruiken. 

WAARVOOR GEBRUIKEN WE JOUW DONATIE?

Want jij wilt dat ook dat de herinnering aan Jongenskoor Cantasona voortleeft door middel van de foto’s, video’s, documenten en muziek op deze website.

VEEL VRIJWILLIGERSWERK MAAR OOK KOSTEN 

Er zijn veel uren gaan zitten in het maken en onderhouden van deze website. Alle foto’s inscannen, ordenen en publiceren in albums, documenten als pdf verwerken, video’s monteren, uploaden en publiceren, audio verzamelen en tot mp3 verwerken in een playlist etc.
Dat doen we graag. Want we willen dat dit materiaal beschikbaar komt en blijft voor het nageslacht. Een uniek cultuur-historisch fenomeen zoals Cantasona verdient het om bewaard te blijven. In onze herinneringen, weer opgeroepen en aangeraakt door alles wat op deze website staat.

Maar we maken ook wat kosten. Door jullie vrijwillige, kleine (of grote) bijdrage kunnen we samen die kosten delen.

KOSTEN VOOR BACKUP

Van deze website wordt dagelijks online een backup gemaakt zodat alle informatie die hier staat beschikbaar blijft en bij calamiteiten snel terug kan worden gezet.

Met je bijdrage zorg je ervoor dat de kosten voor de backup gedekt worden.

KOSTEN VOOR DE PROVIDER

Deze website “draait” bij een provider. Die rekent kosten voor de opslag (en dat is heel wat), de backup van de layout van de website, het verkeer naar de website, de computerruimte etc. etc.
Fijn dat die externe partij dat allemaal kan doen, maar uiteraard moeten de kosten ook betaald worden. Met jouw bijdrage maak je dat we een technisch betrouwbaar platform kunnen bieden.

KOSTEN VOOR TEMPLATES EN LAYOUT

We zetten op deze website veel informatie in de vorm van foto’s, documenten, audio en video. Die moet je makkelijk kunnen vinden en mooi kunnen presenteren. Daarvoor zijn een paar tools aangeschaft. Ook de template/layout van deze website is niet gratis.

Fijn als je voor bovenstaande een bijdrage wilt doen! Omdat jij ook wilt dat Cantasona door middel van de foto’s, video’s en muziek voortleeft en het materiaal vastgelegd is.

 met hartelijke koorgroet

Hans Mestrum
websitebeheerder en videofilm expert

 

 

Help mee om DEZE WEBSITE IN DE LUCHT te houden

Want zo houden we onze herinneringen vast!