Was jij op de reünie vandaag 24 november 2018? Heb je ook zo genoten? Oude bekende gezien en gesproken?
Wat was het indrukwekkend om meer dan 100 “jongens” 4-stemmig te horen zingen. Kippenvel! Zonder repetitie, pats boem, zingen! Indrukwekkend.
Als je het prachtige boek “Cantasona” van bijna 110 pagina’s leest dan weet je, nee voel je wat dit voor een geweldige tijd was. En we hebben dit vandaag weer herbeleefd.
En geweldig die heerlijke hapjes van oud jongenskoorlid Meesterkok Jan van de Ven en drank van ook oud jongenskoorlid Roeland de Leijer.
Het was hartverwarmend, bijzonder, emotioneel, geëngageerd, gezellig, muzikaal. Dat smaakt naar meer zoals al enigszins aangestipt op de reünie: “Cantasona mannenkoor” !
Wat vond jij er van? Deel je ervaringen hieronder in de reacties als je wilt.
En natuurlijk kun je hier nog heel veel meer nagenieten van onze ervaringen als jongen bij een bijzonder koor!
Helemaal bovenaan op deze website vind je Alle foto’s, Alle audio, Alle video’s en Alle documenten die ik nu gedigitaliseerd heb.

Hieronder een prachtige reportage van oud jongenskoorlid Hans Kerremans.Ook een paar foto’s van Geert Koelink, Wil van de Broek en Evert Meijs. Klik op een foto om ze mooi groot in beeld te krijgen en door het album te bladeren.
Bedankt mannen!
Ook de 121 foto’s van Hans van Doorn, fotograaf op de reünie staan in dit album.

Heb jij ook foto’s gemaakt? Stuur ze ons toe via het mailadres dat je bovenaan de website ziet. Dan leggen we die foto’s hier ook vast in ons online archief en horen ze ook tot de historie van ons Jongenskoor Cantasona.

In een ander bericht kun je de foto’s bijbestellen van fotograaf Hans van Doorn.