Categorie: Audio

Audio: Afscheidsconcert Joop Felix 9 dec 1990

In dit bericht kun je de integrale opnames horen van het afscheidsconcert van Joop Felix in 1990. Daarnaast tonen we een flink aantal foto’s uit 1990 van de reis naar Parijs, het optreden van tijdens het Pueri Congres en van het afscheidsfeest. Ook vind je er enkel oude foto’s.

Read More

Audio: De Gouden Sleutel serie 1958

In 1958 werden in de serie de Gouden Sleutel deze 2 liederen op de plaat gezet. Ze maakten onderdeel uit van een serie Beroemde Koren. Het koor heette toen op deze plaat: Jongens- en Mannenkoor Boxtel.

Read More

Audio: De Zingende Kerk 1957

In deze playlist kun je luisteren naar opnames van een Telefunken Extended Play single uit 1957 met het Koor van de Parochie van het H. Hart te Boxtel zoals het koor toen heette. Onder leiding van Cor Suys, met als organist Harry Holtman.

Read More
Loading

Welkom!


Leuk dat je hier komt kijken, lezen of luisteren. Deze website wordt opgebouwd uit het archief van het voormalige vermaarde Jongenskoor Cantasona uit Boxtel. Met als doel alles digitaal te archiveren en beschikbaar te maken. Om zodoende herinneringen op te kunnen halen en een onderdeel van het Boxtels cultureel erfgoed vast te leggen.

Geniet ervan!

 

Doneer!

Zoek documenten, foto’s of audio

Naar de Zoekpagina !

Koorfoto’s

Klik om het album te bekijken

Recente video

Loading...

Labels van berichten