Leuk dat je hier bent!

Herinneringen ophalen
Je bent hier op de website van het voormalige Jongenskoor Cantasona. In de komende tijd willen we hier veel foto’s, video’s, audio en documenten gaan opslaan. Dit om de herinneringen op te halen en vast te leggen. Zo kunnen we alles delen met oud-jongenskoorleden en andere ge√Įnteresseerden.

Archief
Het is dus een soort archief. Nooit volledig, nooit af. De foto’s zijn meestal scans van albums van oud-leden. Video’s en audio zijn geconverteerd van oude banden en cassettes. Dus de kwaliteit is niet wat we in deze moderne tijd hebben. Maar het geeft wel een hopelijk mooi beeld van hoe het in het verleden was, hoe het klonk en hoe “we” er toen uitzagen en wat we meemaakten.

Reageren kan
Onder elk update/bericht kun je je reactie kwijt. Om je herinneringen te delen, je mening te geven, anekdotes door te geven of gewoon wat neer te zetten. Zo krijgen we een mooi digitaal archief van het Jongenskoor en vooral van ons als oud-leden of bezoekers van de vele concerten of luisteraars en kijkers van radio- en tv-uitzendingen.

De rechter zijkant
Aan de rechter zijkant vind je de diverse rubrieken (zoals video, audio en foto’s) en labels om je het zoek makkelijker te maken. Bovenaan aan de zijkant zie je steeds de laatste video die hier geplaatst is. Een overzicht van alle updates vind je op een aparte pagina. Uiteraard zal het hier regelmatig veranderen. Dus kom gerust eens terug.

Cultureel erfgoed van Boxtel
Hopelijk verbinden we ons zo met elkaar en met wat we meegemaakt hebben, dragen we zo bij aan ons collectief bewustzijn en leggen we een stukje vast van het cultureel erfgoed waartoe het jongenskoor zeker gehoord heeft.

Kampfoto’s
Oh en hier onder alvast wat kampfoto’s. Volgens mij is de oudste foto van 1967. Maar er zitten er ook bij van 1982 dus voor elk wat wil. Later worden van de toto’s, video’s en audio aparte updates en pagina’s gemaakt.

Laat eens wat van je horen! En heb je nog dingen die gedeeld kunnen worden, schroom niet dat te laten weten. Veel plezier!!

Klik op een foto voor een vergroting en om door het album te lopen of op de Bekijk meer knop om meer kleine foto’s te laden.

En inschrijven voor updates hier op de website om op de hoogte te worden gehouden kun je via onderstaand formulier:

{a2115ar27392}